top of page

di 04 apr

|

Meerdere locaties op het bedrijventerrein

Actie tegen illegale activiteiten op het bedrijventerrein

Op 4 april gaat de gemeente Utrecht de straat op om de ondernemers van Bedrijventerrein Nieuw Overvecht een signaalkaart criminele activiteit uit te delen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Actie tegen illegale activiteiten op het bedrijventerrein
 Actie tegen illegale activiteiten op het bedrijventerrein

Tijd en locatie

04 apr 2023, 09:00 – 17:00

Meerdere locaties op het bedrijventerrein

Over het evenment

Op 4 april gaat de gemeente Utrecht de straat op om de ondernemers van Bedrijventerrein Nieuw Overvecht een signaalkaart criminele activiteit uit te delen. Je kan de politie en boa's die dag op verschillende plekken op het terrein tegenkomen en ze zullen met je in gesprek gaan over wat jij kan doen wanneer je verdachte situaties tegenkomt op het terrein. Lees er hier meer over: https://www.ondernemersloketnieuwovervecht.nl/post/actie-tegen-illegale-activiteiten-op-het-bedrijventerrein

Ook voor bedrijventerrein Nieuw Overvecht loopt het risico op (toenemende) ondermijnende criminaliteit. Om dit tegen te gaan houdt de gemeente een actie om de bekendheid van Meld Misdaad Anoniem te vergroten. Bij ondermijning maken criminelen misbruik van allerlei legale structuren in de samenleving voor hun activiteiten. Zo raken onder- en bovenwereld met elkaar vermengd. Dit ondermijnt en bedreigt onze samenleving én levert onveilige situaties op. Witwassen, drugs- en mensenhandel vormen een bedreiging voor iedereen. Maar tegenwoordig richt ondermijning zich steeds vaker op ondernemers. Wees én blijf daarom alert op signalen die met misdaad of criminaliteit te maken kunnen hebben. 

Heb je zorgen over een locatie of zie je verdachte situaties? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000”.

Deel dit evenement

bottom of page