top of page

di 27 jun

|

Office 030

Bijeenkomst energietransitie

Kostenbesparing, concurrentievoordeel, comfortabele werkplekken of slim omgaan met netcongestie. Je ziet de voordelen van het verduurzamen van uw bedrijf, maar wat is jouw volgende stap? En hoe zit het met aangescherpte wetgeving en subsidies? Kom 27 juni van 13.30 tot 16.00 naar deze bijeenkomst.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bijeenkomst energietransitie
Bijeenkomst energietransitie

Tijd en locatie

27 jun 2023, 13:30 – 16:00

Office 030, Mississippidreef 85, 3565 CE Utrecht, Nederland

Over het evenment

Kostenbesparing, concurrentievoordeel, comfortabele werkplekken of slim omgaan met netcongestie. Je ziet de voordelen van het verduurzamen van uw bedrijf, maar wat is jouw volgende stap? En hoe zit het met aangescherpte wetgeving en subsidies? Kom 27 juni van 13.30 tot 16.00 uur naar de bijeenkomst ‘Slim ondernemen naar aardgasvrij’ in Overvecht en ontdek hoe jij kunt profiteren van de vele voordelen die verduurzaming met zich meebrengt.

Meld je tot en met 25 juni aan via deze link!

Waarom nu verduurzamen?

De komende jaren verandert er veel op gebied van energiekosten en wettelijke verplichtingen. Denk aan een stijgende energiebelasting op aardgas en de invoering van kosten voor CO₂-uitstoot. Maar ook een label-A verplichting voor gebouwen in 2030 én het verschuiven van de terugverdientijd van energiebesparende maatregelen van 5 jaar naar 7 jaar in 2025.

De adviseurs van BlueTerra zijn door de gemeente Utrecht ingeschakeld om ondernemers te ondersteunen bij het verduurzamen en aardgasvrij maken van hun bedrijf. Stap 1 is deze informatiebijeenkomst.

Wat gaan we doen?

Tijdens de bijeenkomst krijg je een duidelijk beeld van de noodzaak van verduurzaming, maar ook van welke kansen er liggen voor jouw bedrijf. Praat met ervaren adviseurs van BlueTerra over jouw situatie en handelingsperspectief. Daarnaast krijg je concrete tips voor vervolgstappen.

Wie, wat & waar?

Op dinsdag 27 juni 2023 ben je van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom in Office030 aan de Mississippidreef 85 in Overvecht. Deze gratis bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht, Ondernemersloket Nieuw Overvecht en BlueTerra Energy Experts. Aanmelden kan tot en met 25 juni 2023 via dit aanmeldformulier.

Na afloop van deze bijeenkomst vindt de kwartaalbijeenkomst en zomerBBQ van ondernemersvereniging Nieuw Overvecht plaats waar gezellig nagepraat kan worden.

Deel dit evenement

bottom of page