top of page

di 11 okt

|

Utrecht

Cyber congres 'Digitaal Veilig Ondernemen'

DIT CONGRES IS HELAAS GECANCELD Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Het is de snelst groeiende vorm van misdaad en de schade bedraagt ruim €10 miljard per jaar. En dat terwijl deze vorm van criminaliteit in veel gevallen voorkomen kan worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cyber congres 'Digitaal Veilig Ondernemen'
Cyber congres 'Digitaal Veilig Ondernemen'

Tijd en locatie

11 okt 2022, 17:30 – 22:00

Utrecht, Stadionlaan, 3583 RJ Utrecht, Nederland

Over het evenment

DIT CONGRES IS HELAAS GECANCELD

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseert in samenwerking met de gemeente Utrecht, politie, Rabobank en het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland op 11 oktober het CyberCongres ‘Digitaal Veilig Ondernemen’. Een congres speciaal voor mkb-bedrijven (zonder ICT-afdeling) in de provincie Utrecht.

Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Het is de snelst groeiende vorm van misdaad en de schade bedraagt ruim €10 miljard per jaar. En dat terwijl deze vorm van criminaliteit in veel gevallen voorkomen kan worden. Ook jij kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van cybercrime. Kom naar dit congres en leer meer over digitaal veilig ondernemen. Onze speciale mystery guest zorgt, samen met de andere gasten, voor een informatief en inspirerend programma.

Aanmelden voor het programma gaat via de website https://hetccv.nl/agenda/cybercongres-voor-ondernemers/

Deel dit evenement

bottom of page