top of page

Ben jij beschermd tegen cybercrime?

Veel ondernemers zijn zich niet goed bewust van de risico's die ze lopen op het gebied van cybercrime. "Daar ben ik niet groot en interessant genoeg voor." "Wat is er bij ons nou te halen?" "Daar hebben we onze it specialist voor ingehuurd toch? Die zal het wel weten."

Helaas werkt het zo niet. Hackers kijken niet naar de grote van een bedrijf, maar naar de gevoeligheid van de systemen. Als ze via phisingmails ergens binnen kunnen komen, dan doen ze dat.


Maar er is natuurlijk iets tegen te doen. Je kan jezelf namelijk beter informeren over digitaal veilig ondernemen. Dat kan door naar het congres te gaan van het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid op 11 oktober. Of door een afspraak te maken met Panthera, gevestigd op de St Laurensdreef 21. Panthera biedt alle ondernemers van het bedrijventerrein een gratis quick scan aan (ter waarde van 125 euro) om te kijken of jouw bedrijf goed beveiligd is. Een simpele manier om veel te weten te komen over cybersecurity. Ook is er op de website van Panthera veel waardevolle informatie te vinden over ICT, neem dus vooral eens een kijkje!

Comments


bottom of page