top of page

Nieuw gevestigd op Nieuw Overvecht

Er vestigen zich regelmatig nieuwe ondernemers op Nieuw Overvecht, we stellen er graag een paar aan je voor:


Vetergroothandel / John Versteeg

Vanaf juli 2023 is eigenaar John Versteeg met zijn bedrijf Vetergroothandel gevestigd op bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Vanuit zijn webshop verkoopt hij meer dan vijfhonderd verschillende soorten schoenveters zowel nationaal als internationaal

De webshop is nu zo’n groot succes geworden dat de voormalige winkel op de Springweg te klein werd. “De combinatie van winkel, productie, opslag en webshop was helaas niet meer mogelijk in ons pand op de Springweg”. Gelukkig is deze ruimte hier wel beschikbaar.

De hoofdreden om naar Nieuw Overvecht te verhuizen is het kunnen focussen op de uitbreiding van het assortiment en verdere groei van het bedrijf.

"Als we meer gesetteld zijn vind ik het belangrijk om meer ondernemers te leren kennen!"


Boerinutrecht / Kees en Marjan van der Vaart


Beste ondernemers van Bedrijventerrein Nieuw Overvecht,

Wat leuk dat wij via deze weg ons bedrijf onder de aandacht mogen brengen! Boerinutrecht is een landelijke vergaderlocatie in het prachtige dorp Oud-Zuilen, aan de rand van Utrecht, vlakbij Slot Zuylen. Bij jullie om de hoek dus!

De kleinschalige vergaderruimte (geschikt voor groepen tot 15 personen) bevindt zich op een oude boerderijzolder, welke volledig is gerenoveerd, maar waar oude details nog zichtbaar zijn. De boerderij ligt op een mooie, unieke locatie en is nog de enige actieve melkveehouderij binnen de ring Utrecht.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Laat het ons weten, dan zetten we de koffie klaar! Voor meer informatie en contactgegevens, zie onze website www.boerinutrecht.nl.

Wie weet tot ziens bij Boerinutrecht!

Hartelijke groeten,

Kees en Marjan van der Vaart

FC Utrecht / topsport in Overvecht

Het FC Utrecht Topsportcentrum is de plek waar het eerste elftal van FC Utrecht in de zomer van 2021 zijn intrek heeft genomen. De komende tien jaar is het innovatieve Topsportcentrum de dagelijkse thuisbasis van het vlaggenschip van de Utrechters. Vanuit daar, in Overvecht, wordt door het vaandelteam van de FC keihard gewerkt aan de realisatie van de sportieve ambities van de club. De spiksplinternieuwe accommodatie is gelegen aan de Manitobadreef 4-8.

Het Topsportcentrum van FC Utrecht is een tijdelijke huisvesting voor de komende tien jaar, maar voelt en ziet eruit als een permanent onderkomen. De nieuwe trainingslocatie is voorzien van diverse innovatieve zaken, zoals een indoor sprinttrack, een multifunctionele sporthal, waar onder meer basketbal, voetvolley en padel gespeeld kan worden, een ruime gym voorzien van de nieuwste (test- en meet)apparatuur en een wellness, om optimaal te herstellen.

"Naast het feit dat FC Utrecht in Overvecht aanwezig is met het Topsportcentrum, zal de club in de wijk ook ons maatschappelijk programma tot uiting laten komen. Verbinding met de wijken in Utrecht is voor FC Utrecht een belangrijk speerpunt. Het doel is om de Utrechtse wijken fit te krijgen. Trainingen zijn regelmatig openbaar, kom gerust een kijkje nemen bij een training: Trainingstijden (fcutrecht.nl)"


Bình luận


bottom of page