top of page

Nieuwe collega Rodney stelt zich voor:

"Als nieuwste collega ben ik sinds juni aangesloten bij het team van het Ondernemersloket Nieuw Overvecht. Het loket is dé plek waar ondernemers en vastgoedeigenaren terecht kunnen met al hun vragen en ideeën. De afgelopen 3 jaar heb ik met veel enthousiasme als jobhunter voor de gemeente Utrecht gewerkt. In die functie heb ik mensen geholpen bij het vinden van werk en ondersteuning geboden tijdens het sollicitatieproces. Daarnaast was ik betrokken bij verschillende initiatieven in de stad, zoals de Werkwinkels op diverse locaties en de jongerencoalitie Overvecht. Dankzij deze ervaring ben ik goed bekend met de wijk Overvecht, het bedrijventerrein en een aantal organisaties die in dit gebied actief zijn."


"Met meer dan 20 jaar ervaring in Utrecht, waarvan ik een groot deel in deze omgeving heb doorgebracht, ken ik de stad als mijn broekzak. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik bekende gezichten tegenkom tijdens mijn werk. Ik haal energie uit het leren kennen van mensen en het samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. Daarnaast heb ik ook in mijn vrije tijd regelmatig op het terrein van Nieuw Overvecht doorgebracht, bijvoorbeeld door sportwedstrijden te spelen, klusmaterialen in te slaan of onderhoud aan mijn auto te laten doen. Het verrast me telkens weer hoeveel bedrijvigheid hier te vinden is."


"Bij het Ondernemersloket heb ik nu de kans gekregen om het aanspreekpunt te zijn voor ondernemers in Nieuw Overvecht. Mijn doel is om bestaande verbindingen te versterken en uit te bouwen, zodat ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Vanuit mijn ervaring in de wijk en bij de gemeente ben ik goed op de hoogte van wat er speelt. Ik ben bijvoorbeeld erg enthousiast over het samenbrengen van techniek bedrijven en opleiders van personeel. Een ander voorbeeld is het benutten van de Werkwinkel Overvecht om de voordelen van werken op het terrein van Nieuw Overvecht nog zichtbaarder te maken."


"In Overvecht zijn er al verschillende initiatieven die aantonen dat door aandacht voor elkaar en samenwerking veel bereikt kan worden. Ik sta open voor de input van deze partijen om te ontdekken waar de energie zit en hoe het loket hen kan ondersteunen. Tot slot kijk ik er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Nieuw Overvecht. Als je plannen, vragen of ideeën hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of langs te komen op ons adres aan de Manitobadreef 7c."
Yorumlar


bottom of page