top of page

Techniek Doe Dag 21 september 2024

Op zaterdag 21 september is het Techniek Doe Dag 2024. Tijdens deze dag presenteren technische bedrijven een doe activiteit om zo potentiele werknemers met techniek in aanraking te laten komen.Graag nodigen we je uit voor onze Techniek Doe Dag 2024.


Op zaterdag 21 september 2024 van 10.00-14.00 uur is de vierde editie op buurbedrijventerrein Lage Weide. Locatie: Niels Bohrweg 121, Utrecht.

De Techniek Doe Dag (TDD) is een jaarlijks evenement voor iedereen die wil oriënteren naar werken in de techniek. Het motto van de TDD is "Steek je handen uit je mouwen en beleef de wereld van techniek." En dat is precies wat wij nastreven, namelijk beleven door te doen! De TDD is voor iedereen, iedereen is welkom!


De organisatie van de TDD is een initiatief van Servicepunt Techniek. In dit servicepunt bundelen verschillende (sector)partijen hun krachten samen ter versterking van de regionale technische arbeidsmarkt.


Maar de TDD wordt vooral mogelijk gemaakt door ongeveer 35 enthousiaste bedrijven met ontzettende leuke en inspirerende technische doe-activiteiten. Doe je ook mee?

Het belangrijkste is dat je zelf een doe-activiteit aanbiedt die past bij jouw organisatie!


Laat ons vóór 1 juli weten of je er bij bent.

Aanmelden of heb je vragen?

Neem dan contact op met:

Stijn Thijssen

Tel: 06-29418515


Zie de feerimpressie van de Techniek Doe Dag 2023:


Mocht je een leuk filmpje hebben van jouw organisatie op YouTube, stuur deze dan mee bij de aanmelding. Deze kunnen wij vertonen op de Techniek Doe Dag.

Comentarios


bottom of page