top of page

Bomenplantdag een succes!


Met een auto vol bomen, heesters en grondbedekkers trokken de medewerkers van Ecoteers op 7 april 2023 door de provincie Utrecht om uiteindelijk 99 gratis bomen en heesters te planten. Ook op bedrijventerrein Nieuw Overvecht hadden ze twee stops namelijk bij Veilinghuis Peerdeman en bierbrouwerij vandeStreek. Deze twee ondernemingen hadden zich snel opgegeven na de oproep voorafgaand aan de kwartaalbijeenkomst. Heb jij ook interesse in een paar bomen? In het najaar heb je weer een kans, Laat het vast weten aan het Ondernemersloket dan koppelen wij je aan de Ecoteers!


Bij Veilinghuis Peerdeman is een hele strook langs het water voorzien van heesters: "De enthousiaste medewerkers van Ecoteers hebben maar liefst 35 struiken geplant. De struiken moeten nog wat groeien natuurlijk maar dankzij de actie krijgen wij een nog mooier uitzicht, en de vogels en insecten meer om in te struinen," aldus Niek Montanus.


De dag werd vervolgens afgesloten op het terras bij vandeStreek. Maar niet voordat Ecoteers ook daar wat struiken had geplant. Sander Vogels van vandeStreek: "Echt leuk dat we mee konden doen! We gaan zelf nog wat leibomen plaatsen en zo hebben we de gevel mooi vergroend. Dit was een fijn zetje om onze eigen groen plannen ook weer op te pakken!"Comments


bottom of page