top of page

In de Schijnwerper: Bo van den Berg

Op deze website zetten we telkens een andere ondernemer in de schijnwerpers. Dit keer is het de beurt aan Bo van den Berg, Hoofd Marketing van Your Style aan de Manitobadreef 7.


Your Style, opgericht in 1981 als sportzaak, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van gepersonaliseerde kleding. De oorspronkelijke eigenaar introduceerde als een van de eersten in Nederland textielbewerking met een borduurmachine, wat destijds een innovatieve stap en onbekend was bij het grote publiek. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een leverancier van op maat gemaakte kleding, bijvoorbeeld voor de supermarkt Picnic waar alle kleding aan wordt geleverd."


Het eerste kantoor van Your Style bevond zich aan de Floridadreef. Door de groei van het bedrijf werd deze locatie te klein, wat leidde tot een verhuizing naar de Manitobadreef. Deze nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere bereikbaarheid, wat essentieel is voor de toekomstplannen van het bedrijf. Bo van den Berg, die zelf in Utrecht woont, benadrukt de "uitstekende bereikbaarheid van het nieuwe terrein, zeker in vergelijking tot andere locaties in de stad". "Ondanks de voordelen van de nieuwe locatie, zijn er enkele aandachtspunten voor Nieuw Overvecht. De parkeerdruk is hoog en het openbaar vervoer kan beter georganiseerd worden. Daarnaast is het rijgedrag op het bedrijventerrein een punt van zorg dat echt beter kan. Dit moeten we echter met elkaar doen."


Your Style werkt samen met verschillende bedrijven in Nieuw Overvecht, waaronder Coloseum, Ko van de Berg, en De Vos Autoschade. Op onze oude locatie was er ook al veel betrokkenheid en samenwerking in de straat. Dit werkt toch fijner als je goed contact hebt met je buren. Goed om te horen dat er ook de ondernemersvereniging actief en betrokken is op het terrein. We hebben hier goede ervaringen mee."


"In de toekomst willen we ons nog meer richten op innovaties zoals circulair en duurzaamheid. We zien dat de vraag hiernaar  steeds groter wordt. Tijdens een rondleiding door het pand laat Bo van den Berg zien hoe de nieuwe locatie bijdraagt aan de toekomstplannen van Your Style. Er is ruimte voor een showroom en productpresentaties. Een belangrijke ontwikkeling is de creatie van een online bestelomgeving voor klanten. Deze omgeving biedt een unieke en gebruiksvriendelijke ervaring voor het bestellen van diverse items zoals T-shirts, hoodies, tassen, en accessoires.


Bo van den Berg sluit af met de toekomstplannen van Your Style. "Het bedrijf blijft zich richten op innovatie en duurzaamheid. De nadruk ligt op het verbeteren van de online omgeving en het continu leveren van kwaliteitsproducten aan de klanten. Dankzij de nieuwe locatie en de samenwerkingen in Nieuw Overvecht, ziet de toekomst van Your Style er veelbelovend uit."


"Your Style heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds haar oprichting in 1981. Met de verhuizing naar de Manitobadreef en de voortdurende focus op innovatie, is het bedrijf goed gepositioneerd voor toekomstige groei en succes.

Your Style blijft investeren in het bedrijventerrein door samen te werken met andere bedrijven in Nieuw Overvecht en deel te nemen aan initiatieven. We kijken dan ook uit naar de uitnodiging voor de eerstvolgende kwartaalbijeenkomst."Comments


bottom of page