top of page

Interesse in glasvezel internet?

De komende tien weken voert DELTA Netwerk een inventarisatie uit op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht. DELTA gaat onderzoeken of er genoeg ondernemers interesse hebben in een glasvezel internet verbinding om deze aan te leggen. Ondernemers kunnen voor 15 juli hun interesse laten weten via de website van DELTA. Bij genoeg interesse zal DELTA zorgen voor de verdere aansluiting.


Bericht van DELTA:

Ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Utrecht kunnen zich aanmelden voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen Cartesiusweg, De Wetering Noord + Zuid, Demkade, Lage Weide, Nieuw Overvecht, Papendorp – Nieuwerijn en Oudenrijn in Utrecht. Als er vóór 15 juli 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten, wordt er glasvezel aangelegd. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen bovendien geen vastrechtvergoeding. Op deltanetwerk.nl/utrecht vindt je alle informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Utrecht.


Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.

Comments


bottom of page