top of page

Terugblik kwartaalbijeenkomst

Op 19 april kwamen ruim 15 ondernemers samen bij het Ondernemersloket Nieuw Overvecht. Tijdens de kwartaalbijeenkomsten worden de aanwezigen bijgepraat over wat er speelt op het bedrijventerrein. Er zijn korte presentaties van ondernemers, gemeente en organisaties die betrokken zijn bij Nieuw Overvecht. Wie wil kan zich aanmelden als spreker.

Tijdens deze editie werden de volgende onderwerpen besproken:

 • Ruimtegebruik op het bedrijventerrein

 • Ondernemer Centraal

 • Koplopersgroep duurzaamheid

 • Vergroenen bedrijventerreinRuimtegebruik op het bedrijventerrein

Er zijn veel ondernemers die graag zouden willen ondernemen op ons bedrijventerrein. Daarvoor is ruimte nodig want leegstand is er op het moment nauwelijks. Een manier om ruimte te creëren op het terrein is door te verdichten op bestaande kavels. Het Ondernemersloket gaat in gesprek met de vastgoedeigenaren van het terrein over de mogelijkheden die zij zien tot verdichten en het anders gebruiken van de beschikbare ruimte. Heb je zelf ideeën en wil je meedenken in de werkgroep, meld je dan bij het Ondernemersloket.


Verder horen we graag van vastgoedpartijen wat hun toekomstplannen zijn op het terrein. Ben jij een vastgoedondernemer, dan vragen we je om een paar minuten vrij te maken voor het invullen van deze enquete. De informatie kunnen we gebruiken om elkaar te versterken in deze toekomstplannen. Doe je mee?


Ondernemer Centraal

Heb je vragen over je bedrijfsvoering? Wil je iemand een keer laten meekijken met je boekhouding, of een keer sparren over je communicatiestrategie? Ondernemersloket Nieuw Overvecht werkt samen met Ondernemer Centraal. Je kan hier terecht wanneer:

 • Je wil je onderneming versterken. Bijvoorbeeld om meer klanten te krijgen.

 • Je bent benieuwd of je onderneming klaar is voor de toekomst.

 • Je branche is veranderd door de coronacrisis.

 • Je wil hulp bij je administratie en boekhouding.

 • Je hebt geldzorgen of schulden.

 • Je hebt vragen over je personeel.

 • Je zoekt werk in loondienst: tijdelijk, vast of naast uw onderneming.

Heb je een vraag? Kom een keer langs of mail naar het loket.


Koplopergroep Duurzaamheid

Klimaatverandering, aardgasgebruik en verduurzaming worden steeds belangrijkere thema's. Op het bedrijventerrein hebben een aantal ondernemers zich verenigd in een koplopersgroep om gezamenlijk te onderzoeken wat we op het bedrijventerrein kunnen doen om te gaan verduurzamen. Een van de acties is het maken van een energiescan en het maken van een overzicht van het energieverbruik op het terrein. Wil jij je aansluiten bij deze koplopersgroep? Meld je dan aan via het Ondernemersloket.


Vergroenen van het bedrijventerrein

Een van de manieren om het bedrijventerrein aantrekkelijker te maken is het vergroenen van het terrein. Een aantal ondernemers heeft al flink zijn best gedaan met het aanplanten van groen op het parkeerterrein of voortuinen, maar we zouden graag zien dat meer ondernemers dit doen. Daarom gaat nog voor de zomer de organisatie I Love Beeing aan de slag om samen met ondernemers te onderzoeken hoe we met kleine praktische ingrepen meer groen kunnen toevoegen. Wil jij daar ook aan meedoen? Meld je dan aan via contact@ondernemersloketnieuwovervecht.nlComments


bottom of page