top of page

Inzetten op duurzaamheid

Je kunt er niet meer omheen: klimaatverandering, energie die duurder wordt, duurzaamheidseisen die aan panden gesteld worden. Om te kunnen voldoen aan deze eisen lopen er verschillende trajecten binnen de gemeente om ondernemers te helpen. Via het loket helpen we je om te kijken welk traject het beste bij jouw onderneming past.


Misschien wil jij je verdiepen in zonnepanelen of het vergroenen van je gevel? Of wil je mee praten met de ondernemers kopgroep die onderzoekt hoe ze gezamenlijk van het aardgas af kunnen en hoe je de restwarmte van het ene bedrijf kan gebruiken voor verwarming van het pand van de buren. Kansen genoeg!


Op het terrein is een koplopersgroep actief die zich verdiept in de mogelijkheden van een aardgasvrij bedrijventerrein en het onderling uitwisselen van energiestromen. De ondernemingen die hier onder andere bij betrokken zijn: Bos Installatietechniek, ULC, Van Wijnen, Zeldenrijksnacks, RABObank, Overvecht Vastgoed, Lansink B.V. en Plenum Holding.Wil je aansluiten bij de kopgroep of in gesprek? Mail dan naar contact@ondernemersloketnieuwovervecht.nl


Meer informatie over (gemeentelijke) projecten en informatiepunten:


Subsidies vanuit de Provincie Utrecht


12971 ProvU Bedrijfsmatig en maatschappelijk vastgoed RGB TG
.pdf
Download PDF • 629KB


Comments


bottom of page