top of page

Vacatures vullen doe je met hulp van het Ondernemersloket en De Werkwinkel

In het Ondernemersloket Nieuw Overvecht horen we regelmatig te verhalen over hoe moeilijk het is om nu aan goed personeel te komen. Ondernemers die dat willen kunnen vanaf nu hun vacatures aanmelden bij het Ondernemersloket. Deze plaatsen we op onze website en brengen zo de vacatures onder de aandacht van bijvoorbeeld De Werkwinkel.


De Werkwinkel Overvecht is een laagdrempelige voorziening voor iedereen die op zoek is naar werk of een opleiding. Zowel voor jongeren als ouderen, voor mensen die al lang niet hebt gewerkt of juist een baan hebben maar wat anders zoeken. De Werkwinkel helpt ze op weg naar (betaald) werk. Misschien wel in jouw bedrijf?


Werkzoekende van De Werkwinkel in opleiding bij de Beroepentuin

De Werkwinkel sluit aan bij iemands wensen en mogelijkheden en daar maken ze samen een plan op. Voor de een is dat betaald werk, voor de ander eerst vrijwilligerswerk of een stage. In de Werkwinkel zitten allerlei ervaren medewerkers met diverse achtergronden. Naast het zoeken naar een passende baan of opleiding, helpen de medewerkers ook met het maken van een CV of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Het afgelopen half jaar zijn er in de Werkwinkel ruim 100 werkzoekenden binnengelopen. Meer dan een derde is gestart met een baan of opleiding.


Om mensen goed te kunnen plaatsen hebben ze ook behoefte aan werkgevers die op zoek zijn naar personeel. En laten wij die nou hebben op het bedrijventerrein. Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat de Werkwinkel voor jou kan betekenen? Laat het weten bij het Ondernemersloket. En heb je een vacature? Mail die dan naar ons, dan zorgen wij dat hij onder de aandacht komt bij werkzoekenden.

Coachingsgesprek


Comments


bottom of page